lalalalala ~

Hai , i'm wanie . engkau ? *pikir sendiri* cerita ini cerita benar bukan kisah dongen zaman P.Ramlee yang aku boleh suka suka jea update .i write what i feel in life . tak suka baca kau boleh angkat kaki pergi dari sini . Haha *ketawa kejam*

Saturday, 25 January 2014

TerrrOver

Assalamualaikum ,


Ehh ! Breathing ~ Alhamdulillah , Allah beri kesempatan kepada aku untuk merasai nikmatNya . Hee * tujuk gigi chomel * Macam kebiasaan hari hari aku lha orang yang paling paling awal bangun dalam family * ayam pon tak bangun lagi * Bila dah bangun awal tuu semua kerja dah beres .  rumah yang macam tong sampah pon jadi macam dalam istana aku buatkan Huh ! * perasan perasan * bila dah awal bangun tuu semua orang aku kejutkan dengan kasi bunyi pom pang pom pang tepi telinga diorang sampai rumah bergegar *terbaikk* bila aku rasa tak tahu nak buat apa and then bila duduk sorang sorang tu ada jea aku nak arsenic macam macam . daripada aku arsenic lebih baik aku ambik lappy then terus online . boleh aku update apa yang aku suka nak taip . hobi aku k . Haha *menyampah dengan aku ? kau boleh get out *


Kau tahu minggu nie minggu apa ? tak tahu ? pergi dekat kalender selak sana selak sini kertas tuu kau tengok dalam minggu nie ada selebrate apa . yeay yeay ! raya raya . * over jea * raya cina jea . memandangkan raya cina dah dekat rumah aku dah macam gedung limau di buatnya . kalau seorang bagi buah limau tuu tiga empat kotak mau tak rumah aku macam gedung limau . agak agak lha kan kalau aku pergi jual dekat dekat pasar mesti laku punya . untung ~ Haha * kejam giler * hari hari aku aku tengok buah limau tu dah macam dragon ball * ambil pen marke lukis bintang * bila dah banyak sangat sangat limau tuu hari hari aku tak payah beli buah makan limau jea sampaikan muka pon dah sama dengan limau . Lalalala ~


Actually ,paling aku suka gila gila kuih sepit banyak bertaburan di teepi jalan * uish! fabrout tuu * kalau ikod kan hati semua aku nak ambik ambik jea . tapi , orang jual punya pasal pasal kena lha beli . bila dah beli tuu cari lha yang keluaran melayu , maklum lha orang cina pon ada buat jugak . apa apa hal pon , buatan melayu is the best . bila dah berjaya aku dapatkan hari hari aku makan kuih tuu , kau tahu apa rasa dia . sedap sangat sangat kruk krup kruk krup *makan kuih sepit* Hah ! dah macam promoter aku nie . korang nanak pergi lha cari tepi jalan tepi jalan ok . Btw , dekat kedai kedai pon ada jugak . *tipu tipu jea*


                                   H a p p y   N e w   Y e a r   C h i n e s s 






kau nak ? search google banyak . Haha * kejam kan *

 

No comments:

Post a Comment